Annonce:

Bilgigant tilbagekalder 780.000 biler der kan brænde op

Honda tilbagekalder 780.000 biler på grund af risiko for brand. Det er en defekt brændstofpumpe kan forårsage lækagen og brænde hele biler af.

Annonce:

Den japanske bilproducent Honda har annonceret en tilbagekaldelse af næsten 780.000 køretøjer i Nordamerika.

Tilbagekaldelsen skyldes en potentiel fejl i bilernes højtryksbrændstofpumpe. Fejlen kan betyde, at brændstofpumpen slår revner og dermed lækker brændstof.

Indtil videre har 145 Honda-ejere fortalt myndighederne, at deres biler er ramt af problemet. Lækagen bliver farlig, fordi den løber ud lige i nærheden af en brændstofslange.

Det skriver Reuters.

De berørte modeller omfatter Accord, CR-V Hybrid og Honda Civic fra modelårene 2023 til 2025. I alt tilbagekaldes 720.000 biler i USA og 61.000 i Canada.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

LÆS OGSÅ: Bilimportører er utilfredse med dansk udstilling: “For dyrt”

onda har oplyst, at de vil inspicere de ramte biler og om nødvendigt udskifte højtryksbrændstofpumpen på alle tilbagekaldte biler. Udskiftningen vil ske uden omkostninger for bilejerne.

Honda har understreget, at de ikke har modtaget nogen rapporter om skader eller ulykker relateret til problemet. Tilbagekaldelsen er en sikkerhedsforanstaltning for at forhindre potentielle fremtidige hændelser.

Ejerne af de berørte køretøjer vil blive kontaktet af Honda og bedt om at bringe deres biler til et af bilmærkets egne værksteder for at få problemet undersøgt og udbedret.

Det er ikke første gang, at Honda har problemer med brændstofpumper. Tilbage i december 2023 måtte mærket tilbage hele 2,3 millioner biler på grund af defekte brændstofpumper. Det er og var så mange biler, at japanerne frygter at løbe tør for reservedele. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Responsiv Iframe

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også