Annonce:

Helt nye Polestar 4 tilbagekaldes – knapper virker ikke

Polestar må tilbagekalde den helt nye model “4”, der i forvejen blev stærkt forsinket, og som heller ikke virkede, da journalister blev inviteret til testkørsler. Nu virker knapperne ikke.

Annonce:

Problemerne med Polestar 4 skaber igen overskrifter. Denne gang er det knapperne i den ellers helt nye bil, der ikke virker.

Ifølge mediet Elbilen er det helt konkret, at knapperne på rattet ikke fungerer. Dette er den seneste udfordring for Polestar, der har oplevet et vanskeligt år med en allerede forsinket lancering af “4”.

Tidligere anmeldelser fra Elbilen påpegede, at berøringsfladerne på rattet ikke virkede efter hensigten. Polestar har nu bekræftet problemet og tilbyder alle Polestar 4-ejere at udskifte knapperne kvit og frit.

Knapperne i Polestar 4 er dog ikke det eneste, der halter i den nye bil. Det har også vist sig, at forvarmningen af batteriet heller ikke virker.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Det er ellers meningen, at funktionen – som af nogle også kaldes pre-konditionering – skal få batteriet op i en optimal temperatur umiddelbart før, bilen kobles til en ladestander. På den måde foregår opladningen hurtigere. I hvert fald i teorien.

LÆS OGSÅ: Dansk Formel 1-kører skriver kontrakt med Cadillac

Polestar har udsendt en undskyldning og forsikret, at problemet vil blive løst. Avisen Elbilen bemærker også, at Zeekr 001, en model der deler platform med Polestar 4, har lignende problemer.

Det er dog endnu uklart, om Zeekr 001 også vil blive tilbagekaldt. Uanset hvad har Polestar beklaget situationen over for sine kunder og lovet at udbedre fejlen hurtigst muligt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Responsiv Iframe

Denne tilbagekaldelse er en uheldig situation for Polestar, der satser på at etablere sig som en førende producent af elbiler. Problemerne står dog generelt i kø for mærket. Polestar kæmper i forvejen med at holde aktiekursen høj, så den overhovedet må handles.

Og tidligere har mærket selv advaret om, at man måske ikke er i stand til at tilbagebetale 12 voldsomt store banklån, der tidligere har garanteret virksomhedens drift. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også