Annonce:

Elon Musk afviser Tesla Model 2 – kalder den “latterlig”

Den lovede Tesla Model 2, der angiveligt skulle koste under 25.000 dollar, kommer aldrig. Nu kalder Elon Musk idéen for latterlig.

Annonce:

Tesla og Elon Musk har tidligere lovet en billig elbil, kaldet Model 2, til 25.000 dollar svarende til 172.000 danske kroner. Nu bliver bilen ikke til noget.

Så sent som sidste år afviste Musk dog rygter om, at bilen ikke ville blive til noget, og kaldte det for “løgn”. Men nu har Tesla ændret planer.

I en samtale med aktieanalytikere efter Teslas kvartalsrapport, der blev offentliggjort onsdag aften dansk tid, hvor overskuddet var 24 procent højere end forventet, aflivede Elon Musk idéen om en billig Tesla.

– Jeg synes, at det i bund og grund er meningsløst at have en almindelig bilmodel til 25.000 dollars. Det ville være latterligt. Det er helt i modstrid med, hvad vi tror på i en verden drevet af autonomi, sagde Musk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

I stedet for Model 2 satser Tesla på en selvkørende elbil, kaldet Cybercab, som forventes at komme i 2026.

LÆS OGSÅ: Staten skovler penge ind – bilister køber rekordmange af disse beviser

Ifølge Elon Musk vil Cybercab koste omkring 25.000 dollars og kan både lejes og ejes.

“Cybercab vil koste cirka $25.000. Man kan købe den og eje den selv, hvis man vil,” sagde den mangeårige Tesla-direktør og verdens rigeste mand.

Selvom Model 2 ikke bliver til virkelighed, kan der komme billigere varianter af Tesla Model 3 og Model Y i 2025.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Responsiv Iframe

Disse biler vil blive produceret på de samme fabrikker som de nuværende modeller og kan, ifølge Musk, koste under 30.000 dollar svarende til 207.000 kroner, når støtten til elbiler i USA regnes med. Prisen i Europa uden tilskud er endnu ukendt.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også