Annonce:

Volkswagens nyeste elbil har fået benzinmotor

Volkswagen købte i 2020 det amerikanske bilmærke Scout. Nu er man klar med det første bud på en bil. En ellert med forbrændingsmotor.

Annonce:

Volkswagen har erhvervet det amerikanske bilmærke Scout, der tidligere var kendt for sine robuste SUV’er.

Nogle af de største Scout-fans vil måske huske mærket fra den svenske film Göta Kanal, hvor en karakter kører en Scout direkte ud i kanalen.

Med overtagelsen af rettighederne planlægger Volkswagen at genoplive mærket og introducere nye modeller med moderne teknologi og forskellige drivlinjer.

Volkswagen har annonceret, at to nye Scout-modeller – en Traveller,SUV, og en Terra, pickup – er planlagt til lancering i 2027.

Modellerne vil blive produceret både som elbiler og i en version med en forbrændingsmotor, der fungerer som generator og lader batteriet op under kørslen.

LÆS OGSÅ: Dansk Formel 1-kører skriver kontrakt med Cadillac

Elbil-versionen vil kunne køre cirka 550 kilometer på en opladning. Mens versionen med generator-motoren får en samlet rækkevidde på over 800 kilometer

Begge versioner af den nye Scout-serie er designet til at levere høj ydeevne og hurtige accelerationer.

Den avancerede 800 volt elektriske arkitektur giver hurtig opladning og reduceret energiforbrug selv under en hård under acceleration, lover VW. De hurtigste udgaver af de kommende Scout-modeller vil kunne nå fra 0 til 100 km/t på mindre end 4 sekunder.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Volkswagen har med genoplivningen det mål at henvende sig til både det amerikanske og det internationale marked, hvor interessen for større SUV’er og pickups med “fleksible” drivlinjer vokser.

Senest har det VW-ejede Porsche-mærke meldt ud, at man alligevel ikke kun vil bygge biler med elmotor i 2030. Andre bilmærker som Ford, Volvo og Mercedes er også sprunget fra lignende mål.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Besøg vores annoncør:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:

Populære

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Flere populære artikler

Annonce:

Læs også