Annoncørinfo for Boosted Magazine

OM BOOSTED
Boosted Magazine er et af de største bilmedier i Danmark. Boosted.dk 
bringer dagligt alt indenfor bilnyheder, test af nye biler, ombyggede specialbiler, gør det selv-guides, events i ind- og udland, danske træf og meget mere. Boosted Magazine blev udgivet som trykt magasin i knap fem år, men er i dag 100 procent online på Boosted.dk, Facebook, Instagram, Snapchat og nyhedsbreve. Boosted står også bag det store Auto Show Denmark i Odense Congress Center – se auto-show.dk

HVEM ER MÅLGRUPPEN?
Den typiske Boosted-læser er en mand (94 procent af læserne er mænd) i aldersgruppen 18-54 år (87 procent af læserne er i denne aldersgruppe). Han har ofte mere end én bil i husstanden, og han bruger væsentlig flere penge på biler end gennemsnittet. Han er meget aktiv online og på sociale medier, hvor der samles inspiration og søgt efter biler og udstyr til dem.

HVOR MANGE DANSKERE NÅR BOOSTED UD TIL?
Boosted.dk – 190.000 unikke besøgende om måneden: Boosted Magazines hjemmeside har i snart fem år været det rette sted at finde de bedste artikler om biler og gode tilbud på produkter og ydelser.
Sociale medier – 47.000 følgere: På Facebook er Boosted Magazine landets største bilmedie med over 41.000 følgere og en månedlig rækkevidde på over 500.000 mennesker. På Instagram og Snapchat har vi over 6.000 følgere.
Nyhedsbrev – 20.500 modtagere: Over 20.000 danskeres mailadresser modtager jævnligt artikler og gode tilbud. Her kan din virksomhed også blive repræsenteret på flere måder.

KONTAKT OS NU
Vil du promovere din virksomhed gennem Boosted? Så kontakt Martin nu på tlf. 60188087 eller mp@boosted.dk